Bitlis Cemil Özgür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 (434) 228 32 33
WEB https://cemilozgureml.meb.k12.tr
Adres : Beş Minare Mah. Ahmet Eren Bul. NO 328 Merkez / Bitlis
VİZYON : Cemil Özgür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, sanayi ve hizmet sektörünün kalkınmasına katkıda bulunarak, ülkemiz insanının refah düzeyini artırmak amaçlı projeler geliştirip, öğrencilerini çağın gerektirdiği nitelik ve beceriye sahip, girişimcilik ruhu gelişmiş teknik elemanlar olarak yetiştiren, öğrencilerini istenilen nitelik ve donanımlı olarak hazırlayan ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmaktır.
MİSYON : Cemil Özgür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizi değerlerimiz doğrultusunda orta öğretim düzeyinde, ilimiz ve ülkemizin sanayi ve hizmet kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu ve ileride duyacağı, nitelik ve donanıma sahip teknik elemanlar olarak yetiştirip, yüksek öğrenimi hedefleyen, öğrenci gruplarımızı yüksek öğrenime hazırlayan, çevresinde seçkin bir mesleki ve teknik eğitim öğretim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1953
Saatler : Ders Başlama: 08.20 Ders Bitiş : 17.00
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Anayol üzerinde bulunmakta olup okulun önünde şehir içi otobüs durakları bulunmaktadır. Yine aynı duraklardan yakın il ve ilçelere giden araçlar kalkmaktadır.
Yerleşim Yeri : Toki Mevki Bitlis Eren Üniversitesi Karşısı
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 8 km